Camerabeveiliging

Camerabeveiliging voor goed zicht op uw zaken

Camerabeveiliging voor goed zicht op uw zaken

Wilt u zien wat er in en rond uw bedrijfspand of woning gebeurt? Ook als u er zelf niet bent? Overweeg dan de aanschaf van een beveiligingscamera of de aanleg van een compleet camerabewakingssysteem. Het vergroot het gevoel van veiligheid van u als bewoner of ondernemer.

Goed advies over camerabeveiliging

Beveiligingscamera’s zijn er in alle soorten en maten. Belangrijk is: wat heeft u echt nodig?

  • Wilt u één locatie bewaken, of meer?
  • Zoekt u een camera voor binnen of buiten?
  • Moet de camera overdag en ’s nachts werken?
  • Wilt u op afstand meekijken?
  • Moet de camera draaien, kantelen en/of inzoomen?
  • Wilt u camerabeelden 24/7 kunnen opslaan?

Schurer technical services kan u op dit vlak uitstekend adviseren. Als u dat wilt, bekijken we de situatie ter plekke. We bepalen de beste camerastandpunten en letten bijvoorbeeld op hinderlijke lichtinval gedurende de dag. U mag van ons een eerlijk voorstel verwachten dat rekening houdt met uw wensen en budget.

Beveiligingscamera’s: een ruim assortiment

Door onze kennis van diverse merken en een compleet assortiment maken wij een advies opmaat.

Installatie camerabewakingssystemen

Het installeren van camera’s en bewakingssystemen kan in principe door de gebruiker zelf worden gedaan. Afhankelijk van het systeem is enige technische- en IT-kennis wel nodig. Natuurlijk kan Schurer de installatie ook voor u uitvoeren. Een optimaal resultaat is dan verzekerd. Wij kunnen hierbij rekening houden met de openingstijden van uw bedrijf of winkel.

Storing?

Bij een technische storing in uw camerasysteem kunt u contact met ons opnemen. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op.