Referenties

Febo de lekkerste

FEBO de Lekkerste

FEBO, opgericht in 1941 onder de naam Bakkerij FEBO en later herdoopt tot Maison FEBO,is het bedrijf van banketbakker Johan Izaäk de Borst. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan de Borst zich in het maken van een snack: de kroket.

De vraag naar zijn vers gemaakte kroket was zo groot dat hij in 1960 stopte met de banketbakkerij en verder ging met een automatiek waar hij kroketten en andere verse snacks verkocht.

Schurer Technical Services verzorgt voor FEBO diverse installaties van elektra , data tot beveiliging. Tevens verzorgen wij het onderhoud van de produktielijnen en de nieuwe aanleg. Ook bouwen wij met onze dochtermaatschappij Schurer Automaten Service de nieuwste generatie loketautomaten voor de automatiek winkels.

music-club

Music club kampen

De Music Club is een veelzijdige evenementenlocatie dat zich richt op het organiseren van evenementen in de breedste vorm. Het gebouw, gelegen aan de rand van Kampen, heeft een rustiek karakter en ademt sfeer door de vele houten accenten. De grote Jupiler zaal kan 1.300 bezoekers huisvesten. Veelal komen deze bezoekers en eten zij wat uit de muur. Deze muur is geleverd door Schurer Automaten Service.

Uniek binnen de Music Club is het concept muziek in combinatie met eten uit de muur. Schurer heeft hiervoor de totale installatie verzorgt. De Music Club richt zich op het organiseren van evenementen en werkt daarbij nauw samen met externe organisatoren. De Music Club is veelal een facilitaire locatie waarbij de gangmakers het feest maken. Dankzij uitstekende technische faciliteiten en professionele service zet de Music Club in samenwerking met regionale en landelijke partners kwalitatief hoogstaande evenementen neer.

Slijterij Vonk Zaandam

Slijterij VONK

Slijterij Vonk is één van de grootste zelfstandige slijterijen van Nederland gevestigd in Zaandam. Simon Vonk heeft ons benaderd om de beveiliging aan te leggen om de vele diefstal tegen te gaan. Wij adviseerde een camera systeem van xyclop te laten monteren door ons wat kwalitatief, scherp en gebruiksvriendelijk is.

Na de montage van het systeem met de daarbij behorende uitleg is de hoeveelheid diefstallen sterk afgenomen. Onze kracht is dan ook; luisteren naar wat de klant wil en adviseren vanuit onze ervaring.

Wij hebben gespecialiseerd personeel die u bij uw keuze kunnen helpen. Hiernaast geven wij dan ook training om met de systemen om te gaan. Wij hebben kant en klare systemen voor u in huis. Uiteraard maken wij natuurlijk graag samen met u een offerte op maat.