Hoe beveiligt u uw huis of bedrijf tegen inbraak?

Inbraak: u moet er niet aan denken.

U wilt met een gerust hart de deur van uw huis dichttrekken als u op vakantie gaat, of zomaar een avondje weg. En u wilt zeker geen ongewenste bezoekers bij uw bedrijf over de vloer krijgen. Zoekt u hiervoor een passende oplossing? Neem contact op met Schurer Technical Services. Want inbraakbeveiliging is een zaak van vertrouwen.

Inbraaksignaleringssystemen

Wij bouwen gecertificeerde signaleringssystemen op basis van uw eisen en onze vakkennis. En dat is zelden standaard werk. Natuurlijk komen we langs om uw wensen te inventariseren. Schurer is aangesloten bij een uitstekende, alerte meldkamer, die 24/7 contact onderhoudt met uw inbraaksignaleringssysteem.

Toegangscontrolesystemen

Wilt u zelf bepalen wie er bij u binnenkomt en wanneer? Hiervoor zijn legio mogelijkheden, variërend van beveiligde toegangspasjes tot biometrische controle via vingerafdruk. Wat heeft u nodig? Leg uw eisen en vragen voor aan Schurer en u krijgt een doortimmerd voorstel voor toegangsbeheer in uw bedrijf of instelling. Waterdicht, en altijd gericht op gebruiksgemak en flexibiliteit.

Bouwkundige beveiliging

Begin aan de basis en maak het inbrekers lastig om binnen te komen. Als hiervoor meer tijd nodig is dan twee minuten, gaan ze uw deur misschien voorbij. Een gecertificeerde inbraakinstallatie of een betrouwbaar camerasysteem werkt ook mee aan inbraakpreventie. Schurer geeft advies over de juiste toepassing.

Overvalalarm / paniekalarm

In een bedreigende situatie moet u of uw personeel met één druk op een knop hulpdiensten kunnen alarmeren, deuren kunnen openen of sluiten, en sirenes of camera’s activeren. Schurer stelt hiervoor samen met u een plan op aan de hand van uw specifieke situatie. En natuurlijk voeren we dat tot in detail uit, inclusief goede instructies.

Schurer technical services is ook gespecialiseerd in camerabewakingssystemen, waarover hier meer.